Matilda Leijon berättar om marine floor från Broberg Sweden

Kvalitén på mina fiskepass ökade markant sedan dagen jag klädde in min Grizzly i marine floor. Skön stötdämpning och isolering mot både värme och kyla. Sen att båten fick en helt egen design är ett stort plus, jag vågar säga att jag kör den snyggaste båten på marknaden. Kan inte föreställa mig en aluminiumbåt utan marine floor av EVA-matta.

Matilda Leijon är en av Sveriges främsta sportfiskare och en framgångsrik influenser. Våren 2021 installerade Matilda vårt båtgolv marine floor i hennes fiskebåt som är en Grizzly. Matilda pratar gott om marine floor och vi är jätteglada att det når ut till sportfiskare runt om i vårt land. Vi kommer följa Matildas karriär och ser fram mot att få montera båtgolv i hennes framtida båtar.

Vi använder cookies som förbättrar upplevelsen.